OTA YHTEYTTÄ 

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen 
media.tampereict@tuni.fi 

Meidät saa kiinni myös monista some-kanavista!

KILLAT JA AINEJÄRJESTÖT 

Tietoteekkarikilta TiTe 
tietoteekkarikilta.fi 

Luuppi ry 
luuppi.fi 

 

Meidän tiimi

Tavoitteemme on tehdä tietotekniikasta, sen koulutusmahdollisuuksista sekä ICT-alan työelämäkuvasta näkyvämpää ja ymmärrettävämpää. Toivomme, että tämä sivusto ja sosiaalisen median kanavamme tarjoavat juuri sinulle soveltuvaa sisältöä, olit sitten kiinnostunut ICT-alan työelämästä tai vaikkapa koodariksi opiskelusta Tampereella. Pyrimmekin aktiivisesti päivittämään tietoa Tampereen ajankohtaisista teknologiauutisista, sekä tamperelaisten uratarinoista unohtamatta ICT-alan opiskelijaelämää.

Monimuotoisuuden turvaaminen ICT-alalla on tärkeää, koska tarvitsemme erilaisista taustoista tulevia ihmisiä työelämään osaksi tietotekniikan ja yrityskulttuurin kehittymistä. Jos tulevaisuutemme teknologian parissa on liian suppean ihmisjoukon kehittämää, ei se tule vastaamaan kovaa vauhtia moninaistuvan yhteiskuntamme tarpeita tulevaisuudessa. Toisaalta koemme tärkeäksi jakaa tietoa myös alan moninaisista opiskelu- ja uravaihtoehdoista - kaikista ICT-alan opiskelijoista ei tule koodareita!

Toiveemme on, että lähtökohdastasi riippumatta tältä sivustolta ja muista kanavistamme löydät kattavasti tietoa siitä, mitä ICT ylipäätään on, millaisiin taitoihin Tampereen korkeakoulujen opinnot sinua valmistavat ja millaisiin tehtäviin ICT-alalla voi ylipäätään päätyä esimerkiksi Tampereella. Tuomme lisäksi hakemista harkitseville tietoa siitä, mitä Tampere tarjoaa kaupunkina opiskelijalle ja miten pääsykokeisiin voi valmistautua.